Ramsby/Fischerström

Categories

general

Archives

2015
March
February
January

2014
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January

2013
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January

2012
December
November

March 2012
S M T W T F S
     
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Syndication

Denna extra långa pod innan jul handlar om varför bisexuella ibland anses som "förrädare" i gayvärlden, olika typer av snygghet och varför personer som kan hantera en gitarr är extra snygga, vad som egentligen anses som ett fullbordat samlag m.m.

Vi snackar även om den stundande Gayness in Sweden festen som kommer bli ett lesbiskt hopkok av flator. Och vi kommer vara där!

Vi utser även en vinnare av förra veckans tävling och ger en ny tävling att bita i!

Följ oss på facebook!
Ramsby/Fischerström 

Direct download: PODCAST_4_64.mp3
Category:general -- posted at: 6:18pm CEST

Tredje podden är här! Den här veckan snackar vi om Lovisas (förvånansvärda) besök på Fitnessmässan, hur besviken Cissi är på att Darin stannar i garderoben. Vi leker även jag har aldrig samt pest eller kolera. Allt detta för att ni ska lära känna oss lite bättre!
Vi diskuterar även djupa ämnen såsom; När ska man egentligen bli ihop, det kända fenomenet "Jag är är inte rasist men..." osv.

Vi tar även upp frågan strap-on eller inte strap-on och varför detta fantastiska ting har blivit lite tabu i flatvärlden...

Ramsby/Fischerström@Facebook 

Direct download: Pest_eller_kolera_jag_har_aldrig_och_fittspray.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST

Andra podcasten från Ramsby/Fischerström. Vi pratar om den sk "Skelettkvinnan", om vår tokiga helg på Gretas i Göteborg, om vad Darin och Maja Ivarsson egentligen känner för varandra, diskuterar fontänorgasm med Fråga Maud, hur många döva homosexuella finns det och såklart lite flatkultur i form av- VARFÖR har alla flator keps?

Direct download: Kaffe_flator_i_keps_och_skelettkvinnan.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST

Första avsnittet i vår fantastiska podcast Ramsby/Fischerström. Vi pratar och du lyssnar. Förhoppningsvis iallafall. Vi tar upp Facebooksidan The Gayness In Sweden, att Lovisa sysslat med en sport som förvånar Cissi otroligt mycket, det vidrigaste ordet som finns samt väggord och hur äcklig bergochdalbanan Balder egentligen är.

Direct download: Gayness_bollar_band_och_Balder.mp3
Category:general -- posted at: 6:00am CEST

1